MENÜ

Jobb Kéz - Otthon Segítő Szolgálat  

 Megbízható Segítség Családjának

Kertrendezés

 

Régóta kertes házban él, de eddig az udvarra, kertre kevesebb figyelmet fordított? Természetes, hogy először a közvetlen környezetünket szeretnénk rendbe tenni, csak aztán fordulunk a kinti terület felé.

 

A kert is otthonunk része

 

Azonban ahhoz, hogy valóban komfortosan érezhessük magunkat otthonunkban, nem elég egy kényelmes kanapé vagy egy praktikusan berendezett konyha. Az is kell, hogy már a kapun belépve egy tiszta, esztétikus és igényeinknek megfelelően kialakított kert fogadjon. Apróságok is elronthatják az összhatást, például, ha az egykoron szép zöld fű kiszárad és megbarnul a túlzott napsütéstől, ha a gyep tele van falevéllel, a virágok között burjánzik a gaz, vagy egy rózsa belógó szára megszúr, ahogyan megyünk fel a lépcsőn.

 

Néha a kertre is ráfér egy felújítás

 

Az is lehet, hogy egyszer már rendbe hozatta kertjét, de az évek során nem volt ideje a gondozására, így ráférne már egy kis karbantartás. De előfordulhat, hogy mindössze bővítené a zöld felületet, vagy megunta eddigi növényeit. Esetleg háziállatot tervez, ezért most már csak feleannyi terület áll a virágok rendelkezésére, így azt a lehető legjobban ki szeretné használni. 

Ha szeretné teljesen átformálni udvara arculatát, forduljon hozzánk bizalommal. Kertgondozás mellett kertrendezést is vállal rövid határidővel. Vegye fel velünk a kapcsolatot most, és egykori, imádott kertje hamarosan ismét szerethetővé válik!

 

Gondoskodunk róla, hogy más szemmel nézzen kertjére. 

 

Elég egy új látásmód s máris lényegében változik meg, válik szerethetővé kertje.

 

 

Asztali nézet